Heeft u nog vragen, bel ons NU?
Contacteer ons op 0497 70 48 390497 70 48 39

Fietsen en fietsaccessoires

Fietsen Hollevoet - Aanbod fietsenU bent een echte fietsliefhebber? Dan zult u helemaal aan uw trekken komen bij Fietsen Hollevoet met ons ruim assortiment aan fietsen. Wij hebben aan iedereen gedacht: van jong tot oud, van professional tot occasionele fietser. Bovendien werken wij aan scherpe prijzen.

Van kinderfiets tot mountainbike

Van een nieuwe kinderfiets tot de degelijke herstelling van uw oude fiets: wat u ook zoekt, wij helpen u graag verder. Wij hebben een redelijke stock aan fietsen en onderdelen en als wij iets niet in huis hebben, dan is het beschikbaar na één werkdag.

Wij bieden een ruim assortiment, bestaande uit verschillende soorten fietsen. Zo vindt u onder andere stadsfietsen (van Raleigh,MBM,Frappé,...), koersfietsen, kinderfietsen en mountainbikes. Ons assortiment wordt momenteel uitgebreid met fatbikes, BMX, tandems en 3-wielers.

onze merken

Op het gebied van stadsfietsen omvat ons aanbod onder andere de merken Lombardo, MBM, Raleigh,Vogue,Frappé,Pfiff,.... Wat betreft de mountainbikes, gaat het dan weer over de merken SILVERBACK,Lombardo, Deed, Felt en Veloci. De kinderfietsen zijn dan weer van Marlin, Lombardo, Deed en Felt.

Verder vindt u ook alle accessoires in onze winkel terug. Daarbij kiezen wij voor gerenommeerde merken, zoals Shimano,Sunrace, Kmc, Royalbaby, Icetoolz, Aroundbicycle, Steco, Dandell, Axa, Widek, Michelin, CST en M-wave en nog veel meer!

Vraag meer informatie

Als u nog bepaalde vragen heeft over de fietsen van Fietsen Hollevoet , dan willen wij dat graag van u horen. Neem gerust contact op en wij helpen u meteen verder.