Heeft u nog vragen, bel ons NU?
Contacteer ons op 0497 70 48 390497 70 48 39

Aankoop en verkoop van tweedehands fietsen

Fietsen Hollevoet - Aankoop & verkoopMet Fietsen Hollevoet kiest u voor een echte fietsspecialist. Zo kunt u voor de verkoop en aankoop in Avelgem en Otegem probleemloos bij ons aankloppen. 

Gepersonaliseerde fietsen

Is uw fiets aan vervanging toe en wilt u uw oude fiets graag verkopen? Bij ons kunt u hiervoor ook terecht. Wij bespreken de mogelijkheden, controleren de staat van de fiets en spreken met u een prijs af. Kom gerust langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Natuurlijk zit u bij ons ook goed voor het kopen van nieuwe of tweedehandsfietsen. Wij weten zeker dat u de juiste fiets vindt in ons ruime assortiment. Droomt u ervan om rond te rijden met een gepersonaliseerde fiets? Ook dat kan. Wij stellen met veel plezier uw fiets op maat samen. 

Neem contact op

Wilt u graag uw oude fiets verkopen of een nieuwe, hoogwaardige fiets aankopen? Kom direct langs en ontdek ons ruime assortiment! ? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact op met Fietsen Hollevoet in Avelgem en Otegem om de mogelijkheden te bespreken!